VERF VAN DE PROFS XXL                                                                    

Verf van hoge kwaliteit vindt u bij De Profs XXL aan de Maanweg 64 (Binckhorst) in Den Haag. Onze verfafdeling is ruim 400 m2. Wij leveren verf direct uit onze voorraad van Sigma, Sikkens, Histor One, AkzoNobel, Flexa, Drost en De Profs XXL huismerk voor een aantrekkelijke prijs. Naast alle verfemmers kunt u ook bij ons terecht voor alle verfaccessoires.

Een exacte verfkleur uitkiezen bij de Profs XXL is geen probleem, onze kleurenpresentatie van elf meter lang met bijna 2000 kleuren maakt uw keuze tot een verfkleur een stuk gemakkelijker.

                                                                           

                          

Wij maken alle kleuren van o.a. :

- Hornbach- Flamant- Wijzonol- Painting the Past
- Gamma- Sikkens- Flexa- VT Wonen
- Karwei- Sigma- Flexa Pure- Pure Original
- Praxis- Trimetal- Histor- Farrow & Ball
- Drost- De Vos- Histor One- Boonstoppel
- RAL- Glidden- SPS- Little Green
- D'Imago- Caparol- NCS- Jan de Bouvrie

Wij leveren onze kwalitatieve en originele verf aan zowel de professionals als aan de particulieren. Service, kwaliteit en korting is bij de Profs XXL van uitermate belang. Wij helpen u graag met het maken van de perfecte keuze en u kunt bij ons terecht voor al uw vragen en oplossingen op het gebied van verf.

U kunt bij ons verf online bestellen en afhalen bij ons in de winkel. Klik hier voor onze verfwebshop (opent in nieuwe venster).

                   


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.