Wij meten en monteren met de topmerken Bece, Luxaflex en Cedeko. Deze merken zijn niet alleen van hoogwaardige A-kwaliteit maar samen ook goed voor duizenden combinaties in afwerking en functie.

Over BECE

De organisatie achter het merk bece®

B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk bece®. Sinds de oprichting in 1971 is het uitgangspunt van B&C Raamdecoratie om voor ieder huis de mooiste, beste en gebruiksvriendelijkste raamdecoratie te maken.

Wij produceren op maat gemaakte raamdecoratie voor verschillende landen in Europa. Dit doen we onder ons eigen merk bece®, maar ook voor diverse private labels..

Raamdecoratie speelt een belangrijke rol in ieder interieur. In combinatie met onze persoonlijke service maken we van ieders huis een thuis en creëren we een plek waar u gelukkig kunt zijn. 

MANIFESTO

Decorating a window is so much more than simply putting up blinds or curtains, it’s about making a home and shaping your life within it. Tailored to your light and privacy needs, your space becomes the personal sanctuary you want it to be. We know it’s not a blackout blind, it’s feeling rested for the day ahead.

Instead of curtains, it’s the fitting frame to your chatty dinner party. Wooden blinds are the privacy to dance around your living room. Your choices allow you to live your life the way you want to. Together we’ll make your home the perfect place to be.

Over Luxaflex

Luxaflex® The Art of Window Styling

Wat uw interieursmaak of budget ook is, bij Luxaflex® vindt u raambekleding op maat die perfect bij uw wensen past.

Bij de Luxaflex® showrooms krijgt u deskundig advies. Ook bieden deze specialisten professionele meet- en installatiediensten bij u thuis, om ervoor te zorgen dat u het juiste product voor de juiste situatie kiest

Onze unieke producten, Duette®, Plissé en Silhouette® Shades, vouwgordijnen, rolgordijnen, horizontale- en verticale jaloezieën, shutters, gordijnen, horren en onze terras- en serrezonwering, worden gecombineerd met kindveilige smarthome- en koordloze bediening om de allerbeste raambekleding voor uw woning te creëren.

Prijzen & Montage

Al onze merken zijn aantrekkelijk en concurerend geprijsd, wilt u weten wat het voor u gaat kosten? Neem zoveel mogelijk maten mee van hoe u denkt dat uw product moet komen te hangen zodat wij in de winkel een accurate schatting kunnen maken.

Bent u het eens met de ongeveer prijs? Dan maken wij graag een afspraak met u voor een bezoek van onze monteur. De monteur meet alles bij u na en overlegd met u waar nodig, op basis van zijn maten kunnen wij u de exacte prijzen geven en bestellen indien gewenst.

Liever kosten besparen door zelf te meten en te monteren? Dat kan uiteraard ook! Samen met een collega nemen wij graag stap voor stap de bestelling en maten door.

Showroom

Het doel van onze gigantische showroom is om u van alle mogelijke modellen een voorbeeld te kunnen laten zien, van het kleinste stiksel tot de grootste lamel.

Bedien de raamdecoratie soorten zelf en voel het verschil tussen koord, ketting en elektrisch. Gaat u voor verduisterend, lichtdoorlatend of toch liever helemaal transparant? Robuuste houtlook, zachte stofkleuren of een glimmend metallic-look? Wij kunnen alles naar smaak invullen en combineren en het meest belangrijk: Laten zien!

Stalen bestellen

https://www.bece.nl/nl/catalog/samples/

Brochure bestellen

https://www.luxaflex.nl/brochure-aanvragen/

Rolgordijn

Rolgordijnen zijn niet weg te denken als raamdecoratie, ze zijn simpel, vaak voordelig, makkelijk te bedienen en er is enorm veel keuze in stof, afwerking en functie.

Dit is wat onze leveranciers over dit product te zeggen hebben:

Bece:

https://www.bece.nl/nl/leading/rolgordijnen/

Rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen in huis. Ze zijn al jaren favoriet omdat ze altijd mooi én functioneel zijn.

Licht is ontzettend belangrijk, maar wordt vaak over het hoofd gezien wanneer een interieur wordt vormgegeven. Te weinig licht maakt een ruimte klein en smal, terwijl te veel licht een ruimte overbelicht en onpersoonlijk maakt. Wij zijn experts in het vormgeven van licht en helpen u graag om van uw huis de perfecte plek te maken.

Door restafval uit de mode-industrie te gebruiken in onze productie, voorkomen we het gebruik van nieuwe materialen en creëren we in plaats daarvan een compleet nieuwe serie duurzame rolgordijnen. Zo maken we rolgordijnen die net zo uniek zijn als u. De garen zijn zorgvuldig geweven tot diepe structuren en verrijkte stoffen, zodat de geschiedenis van de catwalk schittert in uw ramen.

Luxaflex

https://www.luxaflex.nl/producten/binnenzonwering/rolgordijnen/

Zonwerende rolgordijnen op maat, van verduisterende rolgordijnen tot elektrische rolgordijnen. Het beproefde design biedt talloze creatieve opties, zoals rolgordijnen op maat met zijgeleiding die geschikt is voor een dakraam of slimme rolgordijnen die automatisch opengaan wanneer jij dat wil. Zo kun jij ongestoord genieten.

Bepaal je lichtinval en privacy

Licht is variabel en daarom hebben wij transparanten samengesteld die op elk soort licht zijn afgestemd. Met deze oplossingen creëer je sfeer en kun je zelfs het felste zonlicht temperen. Van verduisterende rolgordijnen tot transparante rolgordijnen. Er is altijd wel iets wat er bij je past. Daarnaast hebben rolgordijnen vele voordelen.

Verantwoorde keuze

Wij zijn trots op de Cradle to Cradle-certificering voor onze rolgordijnen, die we hebben ontvangen voor onze verantwoorde productie- en recycletechnieken – en waarmee jij een ethisch verantwoorde keuze kunt maken. Onze innovatieve producten zijn duurzaam en helpen licht- en warmtetoetreding te beheersen, het energieverlies te beperken en de verwarmings- en airconditioningkosten te verlagen.

Duo-Rolgordijn/ Twist Rolgordijnen

De relatief nieuwe en moderne variant van het gewone rolgordijn, al het gemak van een gewoon rolgordijn met de keuze om meer licht en zicht naar binnen te krijgen zoals bij een horizontale jaloezie.

Dit is wat onze leveranciers over dit product te zeggen hebben:

Bece

https://www.bece.nl/nl/leading/duo-rolgordijnen/

Het duo rolgordijn is een luxe variant van het rolgordijn. Het bestaat uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen langs elkaar heen te bewegen kunt u de gewenste lichtinval gemakkelijk bepalen. De collectie duo rolgordijnen bestaat uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Met verschillende baanhoogtes. Met een duo rolgordijn kunt u drie verschillende standen creëren: open, halfopen en gesloten.

Verduistering

Kiest u voor een verduisterende stof? Dan wordt uw duo rolgordijn standaard uitgevoerd met een gesloten onderlat, voor maximale verduistering.

Luxaflex:

https://www.luxaflex.nl/producten/binnenzonwering/twist-rolgordijnen/

Flexibele lichtregeling

Twist Rolgordijnen van Luxaflex zijn duo rolgordijnen waarmee u de sfeer en lichtinval naar uw eigen wens aanpast. Eenvoudige bediening en op maat gemaakt voor elk raam.

Moderne vormen

Krachtige strepen, grafische accenten of stippenpatronen? In onze collectie Twist duo rolgordijnen vindt u altijd een ontwerp dat bij uw stijl past.

Grote keuze in stoffen en kleuren

Glimmende geweven patronen en luchtige transparanten. Pastelkleuren en natuurlijke groentinten, zacht blauw en aantrekkelijke roze looks. Onze collectie Twist duo rolgordijnen heeft drie trendy series.

Naar buiten kijken en toch privacy?

Fijne, transparante stroken zorgen voor goed zicht naar buiten. Je kunt de ondoorzichtige stroken de transparante ClearView stof laten overlappen voor meer privacy.

Aluminium Horizontale Jaloezie

De aluminium horizontale jaloezie is ook een klassieker voor de Nederlandse ramen, licht, praktisch, betaalbaar maar vooral veelzijdig.

Dit is wat onze leveranciers over dit product te zeggen hebben:

Bece

https://www.bece.nl/nl/leading/horizontale-jaloezien-aluminium/

Onsterfelijk: de aluminium jaloezie is al heel wat jaren oud, maar nog helemaal van nu. Ze zijn stijlvol, superpraktisch en daglicht en privacy regelt u in een mum van tijd. Met deze fijne klassieker maak je nog steeds een stoer statement in huis.

Standaard uitvoering aluminium jaloezieën

Uw aluminium jaloezie wordt standaard afgewerkt met een aluminium boven- en onderprofiel en ladderkoord.

Ladderband

Met ladderband geeft u een extra accent aan u jaloezie. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en drie breedtes: 10, 25 of 38 mm. Bovendien laat ladderband lamelgaatjes die ontstaan door het optrekkoord uit het zicht verdwijnen.

Lamelbreedtes aluminium jaloezieën

In de collectie aluminium jaloezieën kunt u kiezen uit vijf lamelbreedtes met elk een eigen uitstraling: 16, 25, 35 en 50 mm.

Luxaflex

https://www.luxaflex.nl/producten/binnenzonwering/horizontale-jaloezieen/

Horizontale jaloezieën worden op maat gemaakt. De vorm van deze raambekleding geeft de mogelijkheid om zelf de inkijk en lichtinval te regelen

Veelzijdige horizontale jaloezieën

Wilt u maximaal uitzicht naar buiten creëren of uw woonkamer groter doen lijken? Wilt u twee keer zoveel zicht naar buiten of juist privacy creëren? Wilt u graag horizontale jaloezieën voor de ramen, maar liever niet in de kozijnen boren? Dat kan met onze veelzijdige jaloezieën. Zo zijn de 25 mm en 50 mm brede horizontale jaloezieën verkrijgbaar met MegaView , waarmee u uw uitzicht naar buiten verdubbelt.

Kleuren, afwerkingen en design

Onze collectie horizontale jaloezieën is al sinds de jaren 50 op de markt, deze collectie van Luxaflex omvat trendy pastelkleuren, luxe metallic tinten en natuurlijk hout met een warme uitstraling. Elke tint verandert de eigenschappen van het licht dat over de lamellen valt, zodat het design nog beter tot uiting komt. Onze horizontale jaloezieën worden op maat gemaakt en er is voor ieder wat wils.

Wist u dat onze horizontale jaloezieën 16 en 25 mm ook zeer geschikt zijn als raamdecoratie voor een draaikiepraam? Ook deze raambekleding kan namelijk door middel van het TruFit of FrameFix-systeem naadloos in het raamkozijn worden geïntegreerd. Met zijgeleiders of een frame wordt de jaloezie nauwkeurig in positie gehouden wanneer het raam schuin is geopend.

Houten horizontale jaloezie

De houten horizontale jaloezie is groter, robuuster en vaak een luxere versie van de aluminium versie. Deze jaloezie geeft in zijn grotere maten maximaal zicht naar buiten en het uiterlijk van shutters zonder de prijs van shutters.

Dit is wat onze leveranciers over dit product te zeggen hebben:

Bece

https://www.bece.nl/nl/leading/horizontale-jaloezien-hout/

Wat zijn ze mooi: onze horizontale jaloezieën in hout. Hout is warm en sfeervol en daarmee een perfecte keuze voor uw ramen. Horizontale jaloezieën zijn gemakkelijk te bedienen waardoor u in een handomdraai lichtinval, privacy en uitzicht regelt.

Ladderband

Met ladderband geeft u een extra accent aan u jaloezie. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en drie breedtes: 10, 25 of 38 mm. Bovendien laat ladderband lamelgaatjes die ontstaan door het optrekkoord uit het zicht verdwijnen.

Houtsoorten houten jaloezieën

Met houten jaloezieën creëert u een warme sfeer in uw interieur. Onze collectie bevat verschillende houtsoorten met elk een eigen uitstraling. De houtsoorten zijn: bamboe, essen, Ayous, Iroko, Abachi en Blend.

Lamelbreedtes houten jaloezieën

In de collectie houten jaloezieën kunt u kiezen uit drie lamelbreedtes met elk een eigen uitstraling: 25, 50, en 65 mm.

Standaard uitvoering houten jaloezieën

Uw houten jaloezie wordt standaard afgewerkt met een metalen bovenprofiel met houten koof, een massief houten onderprofiel en een ladderkoord. En bediening met een optrek- en tuimelkoord.

Bediening houten jaloezieën

Houten jaloezieën worden uitgevoerd met een optrekkoord en tuimelkoord met koordknopjes. Ook kan er worden gekozen voor elektrische bediening.

Montagemogelijkheden houten jaloezieën

Voor elke raamsituatie bieden wij passende raamdecoratie en montagemogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit spandraden en afstandssteunen.

Luxaflex

https://www.luxaflex.nl/producten/binnenzonwering/houten-jaloezieen/

Houten jaloezieën op maat • In alle kleuren verkrijgbaar met kleur op maat • Maatwerk voor elk raam • Leverbaar met 50 en 70 mm lamellen.

Strakke uitstraling met een natuur element

De beste materialen worden met de precisie van Luxaflex omgezet in designs waarvan u dagelijks geniet. De Luxaflex serie houten jaloezieën op maat bestaat uit prachtig hardhout en modern imitatiehout voor een fraaie look en hoge duurzaamheid.

Hoge kwaliteit hout in iedere kleur

Houten jaloezieën bieden vele bijzondere houtsoorten, in tal van kleuren en structuren. Zo is het nieuwe Supreme Woods gemaakt van de hoogste kwaliteit hardhout, waarbij de natuurlijke schoonheid van de nerven het hart van het design vormt. Verder zijn er populaire trendkleuren, ga bijvoorbeeld voor houten jaloezieën zwart.

Houten jaloezieën op maat gemaakt

Houten jaloezieën zijn in twee breedtes beschikbaar, 50 en 70 millimeter; op die manier is zelf te bepalen hoeveel zonlicht er wordt doorgelaten en hoeveel privacy gewenst is. Ons maatwerk is echt maatwerk. De houten jaloezieën worden door ons van begin tot eind compleet op maat gemaakt.

Waarom Houten Jaloezieën?

Een houten jaloezieën van Luxaflex brengt warmte en sfeer aan in huis. Ook zijn ze toe te passen in elke kamer van het huis, van slaapkamer tot woonkamer, maar ook in badkamer en keukens. Laat u adviseren door een Luxaflex Specialist.

Plisségordijn

Overal toepasbaar, lichtdoorlatend en voor iedereen die licht maar geen zicht wil.

Dit is wat onze leveranciers over dit product te zeggen hebben:

Bece

https://www.bece.nl/nl/leading/plissegordijnen/

Met plisségordijnen kunt u iedere dag een ander raam creëren. Hoe leuk is dat? Maar u kunt er nog zoveel meer mee: ze zijn de ideale oplossing voor bijzondere ramen en hebben ook nog eens handige functionele eigenschappen.

Geschikt voor kunststof en aluminium kozijnen

Speciaal voor kunststof en aluminium kozijnen kunt u kiezen  voor verschillende montageoplossingen. De oplossingen zijn: plakprofiel vrijhangend of ingespannen, plakprofiel glas ingespannen, easy fit en klemsteunen.

Kleur onderdelen en profielen

De onderdelen en profielen van het plissé- en dupligordijn worden standaard geleverd in een bij de stof passende kleur. De kleuren zijn: wit, grijs, antraciet, beige en zwart. Je kunt ook kiezen uit een andere kleur dan de standaard kleur.

Plaatsing

Voor de plaatsing van het plissé- of dupligordijn kunt u kiezen uit een vrijhangend model, dit is het meest gangbare model voor vaste rechte ramen. Of voor een ingespannen model, deze voorkomt dat je plissé-of dupligordijn gaat klapperen.

Bediening

Er kan gekozen worden voor verschillende bedieningsopties. De opties zijn: comfortkoord, optrekkoord, eindlooskoord, bedienignsgreep, bedieningsstok en elektrische bediening.

Stofpakket onder

Het onderprofiel zit vast aan de onderzijde van het kozijn. U bedient het gordijn van beneden naar boven, met een bedieningsgreep aan het bovenprofiel. *Dit pakket is alleen ingespannen mogelijk.

Stofpakket vrij

Het stofpakket is vrij te bewegen in het kozijn. U kunt het gordijn van beneden naar boven bewegen en ook andersom.

Luxaflex

https://www.luxaflex.nl/producten/binnenzonwering/plisse-shades/

Ingetogen schoonheid, transparant & verduisterend, top-down/bottom-up, plissé gordijnen op maat. Passend bij elke stijl

Schoonheid zit in de eenvoud. De strakke, precieze en verfijnde plissé gordijnen op maat creëren een subtiel spel van licht en schaduw. Ze passen in zowel een modern als klassiek interieur. Plissé gordijnen zijn gordijnen die zichzelf opvouwen bij het openen. Plissé gordijnen op maat, ook wel Plissé Shades genoemd, geeft uw interieur direct een sfeervolle uitstraling en zijn uitermate geschikt voor in de woonkamer.

Kies uit 4 transparantie opties of ga voor de combinatie met Dag & Nacht.

Plissé gordijnen verduisterend

Voor de Luxaflex Plissé gordijnen op maat leveren wij stoffen die transparant, semi transparant, lichtdoorlatend & dim out. De prijsklassen lopen van de voordeligste soort E, tot prijsklasse 3, de kostbaarste soort Plissé. De Plissé Shades collectie biedt meer dan negentig schitterende en duurzame stoffen die Cradle to Cradle Certified zijn. Deze certificering geeft u de mogelijkheid een verantwoorde keuze te maken voor uw woning en gezin.

Voor ieder raam een oplossing

Plissé gordijnen op maat zijn toepasbaar op veel verschillende soorten ramen. We hebben innovatieve oplossingen, zodat jij de perfecte oplossing voor je huis hebt. Serres, speciale vormen, dakramen en draai- kiepramen zijn voorbeelden van ramen waar Plissé gordijnen opgehangen kunnen worden.

Dupligordijn/ Duette Shades

Een Top-Down is tegenwoordig uit bijna geen enkel huis meer weg te denken, gecombineerd met een Dupli/Duette stof zijn de variaties en mogelijkheden eindeloos.

Dit is wat onze leveranciers over dit product te zeggen hebben:

Bece

https://www.bece.nl/nl/leading/dupligordijnen/

Met dupligordijnen haalt u niet alleen hele mooie raamdecoratie in huis, maar geniet u ook van flink wat voordelen. Dupligordijnen maken het binnenvallende licht zachter, hebben een goede isolerende- en akoestische werking en creëren maximale verduistering in de slaapkamer.

Geschikt voor kunststof en aluminium kozijnen

Speciaal voor kunststof en aluminium kozijnen kunt u kiezen  voor verschillende montageoplossingen. De oplossingen zijn: plakprofiel vrijhangend of ingespannen, plakprofiel glas ingespannen, easy fit en klemsteunen.

Dupligordijnen

Een dupligordijn is opgebouwd uit twee stoffen, die samen een honingraat vormen.

Duurzame eigenschappen

Dupligordijnen hebben ook duurzame eigenschappen. De stilstaande lucht in de honingraat houdt de warmte binnen. Deze isolerende functie kan leiden tot een energiebesparing van meer dan 25%.

Plooibreedtes dupligordijnen

Het dupligordijn heeft plooibreedtes van 25, 32 of 64 mm. De collectie bevat ook stoffen met een dubbele honingraat. Deze filteren het UV-licht nog beter en geven een hoger isolatievermogen.

Plaatsing

Voor de plaatsing van het plissé- of dupligordijn kunt u kiezen uit een vrijhangend model, dit is het meest gangbare model voor vaste rechte ramen. Of voor een ingespannen model, deze voorkomt dat uw plissé-of dupligordijn gaat klapperen.

Optimale verduistering dupligordijnen

Wilt u uw kamer optimaal verduisteren? Verduisterende dupligordijnen met zijprofielen vormen de oplossing. U kunt kiezen uit zijprofielen L of zijprofielen U.

Dakramen

Plissé- en dupligordijnen zijn ook geschikt voor dakramen. Binnen de dakraammodellen kunt u kiezen uit stofpakket boven, stofpakket vrij of voor een twee-in-één model. Bediening gaat via een bedieningsgreep of bedieningsstok.

Stofpakket onder

Het onderprofiel zit vast aan de onderzijde van het kozijn. U bedient het gordijn van beneden naar boven met een bedieningsgreep aan het bovenprofiel. *Dit pakket is alleen ingespannen mogelijk.

Luxaflex

https://www.luxaflex.nl/producten/binnenzonwering/duette-shades/

Vele trendy stoffen en patronen, energiebesparend design ook als Top-down Bottom-up leverbaar. Wat uw dagritme ook is, wij bewegen met u mee.

Ontdek de collectie Duette Shades, op maat gemaakt, stijlvol en energie beheersend. Hoe uw dag er ook uitziet, uw raambekleding beweegt automatisch met u mee, hoe u dat wil.

Duurzaam en Geluiddempend

De bijzondere honingraat structuur van Luxaflex Duette Shades zorgt op natuurlijke wijze voor subtiele filtering van daglicht, regulering van de kamertemperatuur, demping van het omgevingsgeluid en verlaging van het energieverbruik. Duette Shades worden ook wel dubbele plissés (Dupli) genoemd.

Verschillende bedieningen

Luxaflex Duette Shades hebben verschillende bedieningsmogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Of u nu op zoek bent naar kindvriendelijke raamdecoratie of gemak en comfort. We hebben voor alle wensen wel een passende oplossing.

Dakramen, draai-kiepramen en speciale raamvormen

Bent u specifiek op zoek naar raambekleding die warmte goed reguleert? Dit type raambekleding heeft een honingraatstructuur, waardoor ruimtes warmer blijven in de winter en koeler blijven in de zomer. Duette Shades zijn in bijna alle raamvormen verkrijgbaar, zodat u voor alle ramen in je huis een passende oplossing hebt.

Energiebesparende stijl

Wist je dat tot 50% van de verwarmings- en koelenergie van een huis via de ramen kan ontsnappen? Daarom hebben wij Duette® Shades ontworpen. Deze houden uw huis koel in de zomer en warm in de winter.

Monteren zonder boren

Met het TruFit systeem plaats u uw Duette Shades direct op het glas zonder schade aan te richten aan de kozijnen. Ideaal voor deuren, kunststof kozijnen en serres. En bent u opzoek naar raambekleding voor uw draai- en kiepraam? Dan is het FrameFix systeem de perfecte oplossing.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn al lang niet meer die ouderwetse lamellen voor op kantoor, de tijd staat niet stil en ook voor dit product zijn moderne en eigentijdse opties, afwerkingen en stofferen beschikbaar.

Dit is wat onze leveranciers over dit product te zeggen hebben:

Bece

https://www.bece.nl/nl/leading/verticale-jaloezien/

Maak een statement met verticale jaloezieën in uw interieur. U kunt de gewenste lichtinval gemakkelijk zelf bepalen, waardoor u sfeer en privacy perfect kunt regelen. Ideaal als u ongestoord wilt genieten van een luie middag op de bank.

Lamelbreedte

U kunt bij verticale jaloezieën kiezen tussen verschillende lamelbreedtes. Gaat u voor stof, dan kunt u kiezen tussen 63, 89 of 127 mm. Bij kunststof is er keuze tussen 52, 89 of 127 mm.

Kleurmodel

Voor iedereen die wel van een beetje contrast houdt: de lamellen zijn ook in verschillende kleuren of materiaalsoorten te combineren in een kleurmodel. Wilt u niet alles in 1 kleur, dan is dit de perfecte optie voor u!

Bedieningsopties

Verticale jaloezieën worden standaard uitgevoerd met koord/ ketting bediening. Maar, er kan ook gekozen worden voor een trek- tuimelstang, of zelfs elektrische bediening.

Onderafwerking van de jaloezie

U kunt bij verticale jaloezieën kiezen voor verschillende onderafwerkingen. Standaard zit er een kunststof onderketting tussen de lamellen, maar er is ook een optie om te gaan voor een metalen onderketting, of zonder onderketting.

Verschillende kleuren

De smalle en gladde rail is verkrijgbaar in de kleuren wit, aluminium en zwart. De rail en bedieningsketting worden standaard geleverd in een bij de stof passende kleur. Bij een witte en grijze rail wordt een witte onderketting geleverd.

Stof of kunststof?

Gaat u liever voor stof, of voor kunststof? De collectie verticale jaloezieën bestaat uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen en materialen. Daarnaast zijn er stoffen met speciale eigenschappen.

De collectie verticale jaloezieën bevat verduisterende lamellen. De lamellen zijn te herkennen aan het verduisterende pictogram en laten 1% of minder daglicht door en zijn zichtdicht.

Schuine ramen

Verticale jaloezieën zijn geschikt voor bijzondere raamvormen. Wanneer bijvoorbeeld een raam op- of aflopend is, wordt de rail schuin bevestigd en bevindt het lamelpakket zich altijd aan de hoogste zijde.

Luxaflex

https://www.luxaflex.nl/producten/binnenzonwering/verticale-jaloezieen/

https://youtu.be/3SeRPqaj12k

Lamellen op maat

Vindt de perfecte combinatie van vorm en functie voor uw verticale jaloezieën in uw woning. De lamellen zijn verkrijgbaar in breedtes van 52 tot 127 mm en geven elk interieur een mooie, gestroomlijnde look. Alle verticale lamellen worden op maat gemaakt, zodat het perfect in uw huis past.

Verticale Lamellen geven sfeer

Van hedendaagse pastelkleuren tot klassieke neutrale tinten: met kleuren bepaalt u de looks en sfeer van een ruimte. Maak een keuze uit ons grote aanbod verticale lamellen. Ons exclusieve aanbod omvat geperforeerd aluminium, kunststof, transparante structuur stoffen en meer, om een grote verscheidenheid aan designeffecten en stijlen met uw verticale lamellen te creëren.

Duurzame Verticale Lamellen

Wij hebben hart voor het milieu. Met onze raambekleding regelt u warmte- en lichttoetreding, zodat uw woning energie-efficiënter wordt. Wij gebruiken verantwoorde materialen zoals Cradle to Cradle Certified verticale lamellen van 98% gerecycled aluminium.

Elektrische raamdecoratie

Gemak dient de mens, deze producten kunnen naast handbediening ook elektrisch bediend worden via afstandsbediening of app.

Dit is wat onze leveranciers over dit product te zeggen hebben:

Bece

https://www.bece.nl/nl/leading/elektrische-raamdecoratie/

Met één druk op de knop uw raamdecoratie bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening! Makkelijk, snel en ideaal voor raamdecoratie op moeilijk bereikbare plekken, zoals hooggelegen ramen of plafondramen.

Afstandsbediening

Met de 1-kanaals afstandsbediening bedient u één of meerdere producten tegelijk. Met de 4-kanaals afstandsbediening kunt u de producten tegelijk maar ook onafhankelijk van elkaar bedienen.

Wandschakelaar

De wandschakelaar is een 1-kanaals afstandsbediening in de vorm van een platte wandschakelaar met het formaat van een wandcontactdoos. Hiermee kunt u één product gemakkelijk en snel bedienen.

TaHoma

TaHoma biedt maximaal gebruikersgemak. Met dit domoticasysteem kan elektrische raamdecoratie samenwerken met andere producten in huis. Denk hierbij aan buitenzonwering, verlichting, verwarming en de garagedeur.

Zon- en temperatuursensor

U kunt het openen en sluiten van de raamdecoratie plannen en uw favoriete standen instellen. In combinatie met een zon- en temperatuursensor voorkomt u dat een ruimte te warm wordt.

Luxaflex

https://www.luxaflex.nl/powerview-automation/

Raambekleding op afstand bediend

Luxaflex PowerView Automation is een draadloos systeem waarmee je alle Luxaflex raamdecoratie bedient via een afstandsbediening, wandbediening of met de PowerView App. De raamdecoratie wordt afgestemd op uw voorkeure, en past zich automatisch aan zodat op ieder moment van de dag, in elke ruimte, dé perfecte sfeer wordt gecreëerd.

Wat zijn de voordelen van PowerView Automation?

 • Het gemak van een smart home
 • Verbeterde privacy en beveiliging
 • Automatische bediening
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Kindveilig
 • Beschermt meubels tegen UV-straling
 • Deskundige installatie
 • Verbetert de energie-efficiëntie van je huis 

  Hoe stel ik mijn voorkeuren in?

  De gordijnen automatisch laten openen als u wakker wordt? En 's avonds automatisch weer dicht? Dat kan! In de PowerView App kunt u gemakkelijk uw voorkeuren instellen. Ook handig om inbrekers te weren als u op vakantie bent, want met PowerView Automation lijkt het net alsof u thuis bent.

  Smarthome-systemen en PowerView

  PowerView Automation is te verbinden met verschillende smarthome-systemen zoals bijvoorbeeld Google assistant, Apple Homekit, en Amazon Alexa. Ook is het aan te sluiten met de tablets en mobiele toestellen van Apple iOS en Android. Zo kunt u PowerView Automation koppelen met uw slimme thermostaat en gemakkelijk de kamertemperatuur onder controle houden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.