Gordijnen winkel in Den Haag voor Raamdecoratie en Gordijnen

Gordijnen laten maken in Den Haag begint bij De Profs XXL. Hier vind je gordijnen en jaloezieën om jaloers op te worden. Niet voor niets sinds 1980 het vertrouwde adres in Den Haag voor gordijnen, raambekleding en vitrages op maat.

Dit is waarom mensen in de regio Den Haag gordijnen een raamdecoratie bij ons kopen:

 • Prijs
 • Service
 • Kwaliteit

Gordijnen op maat laten maken

Maatwerk is bij De Profs XXL de standaard. Alle gordijnen, vitrages, jaloezieën en raambekleding kan je op maat laten maken.
In onze gordijnen winkel in Den Haag vind je alles onder één dak:

Het is fijn als je van te voren al een globale schatting hebt van het aantal ramen en de afmetingen daarvan.

Dan maken we ook snel een gratis prijsberekening voor je.

Kies jouw raamdecoratie in 4 stappen

Nieuwe raamdecoratie is een belangrijke investering. Met deze 5 stappen kan je alvast bedenken wat jij nodig hebt:

 1. Stijl en materiaal: Kies een stijl die aansluit bij de rest van je interieur. Wil je juist rust of contrast? Moet het warmte uitstralen of juist een moderne look geven? Naast de kleuren en patronen moet je ook nadenken over het soort materiaal: stof, hout, aluminium, kunststof. Alles is mogelijk.

 2. Functionaliteit: Denk na over de hoofdfunctie van je raamdecoratie. Naast dat het mooi moet zijn in je huis kan je met goede raambekleding ook lichtinval, privacy en een isolerende werking creëren.

 3. Onderhoud: Jaloezieën vragen om ander reiniging en onderhoud dan gordijnen. Maak een bewuste keuze en houdt ook rekening met eventuele (stof)allergieën.

 4. Kosten: Alles heeft een prijs. Ga na hoelang je van nieuwe raamdecoratie wilt genieten en bepaal op het aantal ramen je budget. Zo kan je gericht zoeken en zal je zien dat het kopen van gordijnen of raambekleding helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

De Profs XXL is al sinds 1980 de gordijnenwinkel in Den Haag. Laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte raambekleding voor jouw woning!

Kom inspiratie opdoen

‘Oh, ik wist niet dat het hier binnen zo groot was!?’

Dat is vaak het eerste dat mensen zeggen als ze bij ons de gordijnen winkel binnenkomen. Maar bij De Profs XXL doe je niet alleen inspiratie op voor raamdecoratie. Je kan ook rekenen op een ongedwongen en goed advies.

Ook makkelijk is dat je naast een compleet assortiment gordijnen, jaloezieën, duplis of plissés er ook alles vindt voor verf, behang en vloeren. Zo kan je kleuren en materialen meteen met elkaar vergelijken, matchen en kiezen.

En het leukste komt nog:

De Profs XXL zorgt voor een scherpere prijs dan de rest! Waar wacht je nog op?  

Dit is wat anderen zeggen over de Profs XXL

 • Deskundig en vriendelijk personeel: Veel mensen benadrukken de vriendelijkheid en professionaliteit van het team van De Profs XXL. Zij geven uitgebreid en goed advies en nemen alle tijd in een ongedwongen sfeer.

 • Groot en gevarieerd aanbod: Veel mensen merken op dat de winkel veel groter is dan verwacht. Zo zijn ze onder de indruk van het grote en gevarieerde aanbod aan gordijnen, vitrages, vloeren, behang, verf en aanverwante artikelen. Zij vinden ook dat er altijd leuke aanbiedingen aanwezig zijn.

 • Goede service: Veel mensen benoemen de uitstekende service van De Profs XXL. Zij geven aan dat het bedrijf altijd meedenkt en dat er goed wordt geholpen. Ook de snelle levering van bestellingen wordt gewaardeerd.

Bezoek onze Gordijnenwinkel in Den Haag

Je vindt onze gordijnen winkel op de Maanweg 64, Binckhorst in Den Haag. Pal naast de snelweg en op nog geen 5 minuten vanaf Den Haag Centrum. Je kan altijd bij ons binnenlopen.

 • Raamdecoratie en gordijnen
 • Alles onder één dak
 • Scherpste prijs
 • Service
 • Gratis parkeren voor de deur

1500m² voor Wonen & Klussen 
 VERF | BEHANG | | RAAMDECORATIE | VLOEREN

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking