U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen of zelf afhalen. Het verzenden en bezorgen gelden alleen voor de artikelen als verf, behang en verfgereedschap.

De bestellingen worden bezorgd door DHL:

  • Bestelt u op werkdagen voor 16:00 dan ontvangt u de bestelling de volgende werkdag in huis. Dit geldt voor artikelen dat voorradig is. Speciaal besteld behang duurt enkele werkdagen voor levering.
  • Bestellingen in het weekend, worden de eerstvolgende werkdag verwerkt.
  • Bestelt u op vrijdag? Dan zal de bestelling op maandag of dinsdag verzonden worden.
  • Zodra uw bestelling is verwerkt, melden wij dit aan bij DHL. U krijgt van DHL een mail met Track & Trace code, hiermee kunt u de bestelling volgen.
  • De Profs XXL levert in Nederland en België.


Bestelling afhalen in de winkel.

U krijgt een SMS bericht wanneer uw bestelling klaarstaat om afgehaald te worden.
Afhaaladres: Maanweg 64 | 2516AA Den Haag (Binckhorst)

Aangegeven gemiddelde levertijden en voorraden zijn indicaties. 
U kunt hier geen rechten aan ontleden. De aangegeven gemiddelde levertijden gelden mits de artikelen bij ons of onze leveranciers op voorraad zijn. Indien een artikel vertraagd is of het is niet meer leverbaar, nemen wij contact met u op. Wilt u meer informatie over onze voorraad, neem gerust contact met ons op.


Bezorgkosten

Nederland: Bestellingen boven de €50,- worden gratis geleverd. Bestellingen onder de €50,- wordt €6,95 aan bezorgkosten berekend.
België: Bestellingen boven de €75,- worden gratis geleverd. Bestellingen onder de €75,- wordt €8,95 aan bezorgkosten berekend.


Wat gebeurt er als het pakket niet kan worden afgeleverd?

Als u niet thuis bent op het moment van bezorging, zal DHL uw pakket niet bij de buren afgeven. 
DHL laat een kaart achter in uw brievenbus. Met de code op deze kaart kunt u via track en trace bepalen waar uw pakket wordt bezorgd. U kunt er voor kiezen om uw pakket opnieuw thuis te sturen, daarin heeft u keuze in verschillende data en tijdvakken. Een andere optie is om het pakket op te halen bij een DHL-punt. Belangrijk om dit voor 23:59 uur door te geven aan DHL. 
Wanneer uw pakket 7 dagen bij een DHL-punt ligt, zal uw pakket worden teruggestuurd naar De Profs XXL


De bestelling is geleverd door DHL, maar niet alle artikelen zijn geleverd.

Zodra u een bestelling plaatst met meerdere artikelen in verschillende groottes en gewichten. Is De Profs XXL soms genoodzaakt dit in te pakken in meerdere pakketten. In sommige gevallen kan een pakket een dag later worden bezorgd. Daarnaast kan een artikel niet direct leverbaar zijn, maar van te voren wordt er dan contact met u opgenomen. Artikelen die wel direct leverbaar zijn, worden dan opgestuurd. De nalevering zal kosteloos worden verstuurd.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking