Mocht u producten over hebben of er is verkeerd besteld dan kan dit geretourneerd worden binnen 14 dagen. Uitzonderingen hierop zijn:

  • Speciaal besteld behang. Behang dat De Profs XXL niet op voorraad heeft, moet speciaal besteld worden bij de leverancier. Een verkeerde bestelling hierin of overgebleven rollen kunnen helaas niet terug.
  • Behang uit het voorraadassortiment geldt; maximaal 3 rollen per soort.
  • Gemengde verf; Ook RAL-kleuren, waaronder RAL9010, RAL9001 en RAL9016. Deze kleuren worden speciaal gemengd op een verfmachine. Verf dat niet gemengd is, bijvoorbeeld 100% wit of kleurloos, mag geretourneerd worden.
  • Geopende/beschadigde producten.
  • Actie artikelen in een bulkaankoop; Artikelen die een extra korting krijgen of gratis worden verkregen bij een bulkaankoop.

LET OP: Controleer uw bestelling altijd direct zodra u dit heeft ontvangen. Mocht er iets zijn, waaronder schade, dan verzoeken wij om binnen 14 dagen na ontvangst bij ons te melden.

Hoe meldt u een retour aan?

1. Controleer eerst of het product retour mag. Iedere webshop-consument heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop consument of een door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. 

Maatwerk producten zijn wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht, dus verf op kleur gemaakt en speciaal besteld behang mogen niet retour. 

2. Meldt uw retour bij ons aan via het contactformulier en typ bij het onderwerp ‘retour’ in. Geef duidelijk aan welke producten er retour gaan.

3. Wij zullen uw bericht eerst controleren op de geretourneerde producten die u heeft aangemeld. Zodra de producten geretourneerd mogen worden, krijgt u een bevestiging van ons. 

Daarna kunt u de producten inpakken in de originele doos of een andere stevige verpakking. Controleer goed dat het zorgvuldig en stevig is ingepakt. Eventuele schade aan de producten door eigen toedoen of toedoen van de bezorger is voor eigen risico. Schade aan het product kan betekening dat de kosten hiervan in mindering wordt gebracht op de gecrediteerde bedrag. 

4. Uw pakket meldt u aan bij uw dichtstbijzijnde post pakketpunt. De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening. Dit doet u binnen 14 dagen na de retourmelding (of bevestiging die u van ons krijgt).

Retouradres:

De Profs XXL Retour
Maanweg 64
2516AA Den Haag

5. Zodra uw pakket bij ons binnen is, krijgt u een bevestiging dat de producten gecontroleerd worden. Als alles in orde is, wordt het teruggestort op uw rekening (binnen 14 werkdagen).

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u op dat moment hebt gedaan (inclusief eventuele standaardkosten voor de heenzending) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de herroepingsmededeling, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking